image: Theater op Verzoek - introductie

Theater op Verzoek

Theater Op Verzoek is partner voor de verzorging van besloten voorstellingen. Het biedt de mogelijkheid om voor zeer diverse gelegenheden en gezelschappen een exclusieve theatervoorstelling, een deel hiervan óf een speciaal voor uw gelegenheid gemaakte act te boeken als onderdeel van een bedrijfsevenement of onderdeel of afsluiting van een congresdag. Sommige producties zijn gebonden aan een theater, andere kunnen worden verplaatst naar een bedrijf, een dinerzaal of feestaccommodatie.

Stelt u zich eens voor: de improvisatie cabaretgroep Op Sterk Water die uw gasten actief betrekt bij alles wat zij doen op het podium. Of misschien kiest u voor de heren van Niet Schieten om uw feestelijke programma te presenteren. Of Rob en Emiel, die de medewerkers van uw bedrijf óf uw relaties van hun stoel laten vallen van verbazing door de trucs die zij laten zien. Uw feest krijgt pas écht een persoonlijk tintje als Speelman en Speelman een op maat gemaakt lied ten gehore brengen.

Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst persoonlijk én onvergetelijk te maken. Voor een overzicht van de artiesten en producties die hiervoor beschikbaar zijn klikt u hier.